zzzZZZZ

Jag är sämst. Skulle ta 12:40-bussen till umeå idag, vaknade av väckaren runt 11 och skulle ställa fram den en halvtimme men ställde istället i mitt dvalaliknande tillstånd förstås fram ett halvt dygn.. Pinsamt. Så skolan uteblev idag men det är nog ingen katastrof. Har påtal om det skrivit min första uppsats som jag lämnade in igår. Om moralen. Den vart väl sådär. Började och skrev halva bara på inspiration sen märkte jag att jag förstått uppgiften fel, ändrade och la till här och var och läste slutligen igenom texten som var ungefär skit, pga alla upprepningar och syftningsfel och grejer som dyker upp när man ska börja joxa. Men tror jag räddade det mesta tillslut.
Så det är plugg som gällt sista dagarna. Eller kanske snarare den ovälkomna känslan pluggångest. För att citera Pred 12:12 "Låt varna dig min son, för på det myckna bokskrivandet syns ingen ände, och mycket studerande gör kroppen trött."=)

Nu ska jag fara på ica och köpa toapapper så jag kan bajsa igen och mat så jag kan äta. hejhej

..och sen var det fest på torsdag

Vi har en lärare på skolan som är tankspridd och förvirrad bortom all vett och sans. Det är ganska underhållande att lyssna på men tyvärr är det ju också lite dumt när lektionerna är korta och att som senast förklara att vi har en klassfest kommande torsdag tar nästan en kvart i anspråk. Såhär löd det alltså ungefär senast.. (short version)
Ja, och på torsdag kommer det alltså anordnas en fest för er filosofistudenter. Det gäller alltså alla som studerar A-kursen helfart,.,, och halvfart.. Och om man bara studerar enskilda moment så gäller det er också,.. hrrm.. Dom som studerar på distans kan också komma... Där kommer det att finnas snacks och vin att dricka.. och förstås alkoholfria alternativ.. vi samlas i pentryt klockan 7.. det här är alltså på torsdag. inte idag men nästkommande torsdag. nästa vecka. den.... hmm vilket datum blir det. har vi en almanacka..
.... spolar fram 5 minuter....
hrm.. och för att lättast hitta fram så kan ni alltså gå in genom den dörren som ligger där *pekar*.,. eller ligger den ditåt? den ligger iaf mot öster. östra sidan av byggnaden. blir det öster? nej alltså den vetter mot öster. den dörren kan ni ta. Den dörren eller den andra dörren som vätter mot väster.. hrm.. det går bra att gå in genom någon av dörrarna. Jag hoppas att det är upplåst klockan 19.... Vi ska tala med vaktmästarna så det är det... men man vet aldrig riktigt säkert.. Om det inte är upplåst när man kommer till dörren kan man istället prova den andra dörren..... hrrm... Alltså om man tar den östra dörren och den är låst så är det lämpligt att man istället provar med den västra... El-el-eller tvärtom förstås, beroende på vilken dörr man börjar med.,. Men att man provar båda dörrarna.... hrm.. Och då om båda dörrarna är låsta när man kommer fram....... Ja vi sitter ju nere i pentryt.. och det finns fönster dit utifrån... så om man tänker sig att man då möjligen åstadkommer någon form av oväsen.... för att påkalla uppmärksamhet och att man vill bli insläppt.. Alltså att man kanske ropar... eller på annat sätt för oljud..... eller att man bankar försiktigt mot någon av rutorna som sitter ovanför där vi sitter i pentryt... så att vi vet att ni vill in.. Men vi ska försöka se till att alla kommer in direkt.. hrrm.... prova först med dörrarna.... så ska det inte vara några problem... vet alla vilket datum det var.....

kanske klipper där men vad säger man.. ändå skön kille=)


wöhöu

Nån har gett mig ett bud på domänen cyklar punkt nu som jag registrerade för nåra år sen. In you face alla som skrattat och sagt att ja var en idiot hah..=P.. Är det dock nåt jag lärt mig från domänmarknaden (är det nåt jag lärt mig från domänmarknaden?) så är det att man alltid ska lägga ett oresonligt högt motbud. Så det har jag gjort. Har man tur är det en visionär utan affärssinne som lagt budet. Om inte skulle jag kanske tagit pengarna och sprungit.

Bara så ni fattar hur töntigt det kan va med domänadresser så kan en prisförhandling se ut nåt sånthär (okej kanske inte riktigt men nästan..)..
K(öpare): okej 100 dollars
S(äljare: Nä $1 miljon
K: Okej 150
S: $10.000
K: $175
S: Taget..
*fniss

F.ö.

Site på internet där man irriterande nog inte kan söka reda på folk efter namn och stad
* Facebook

sovis

Gäsp. Skönt det är att kunna dra sig ett tag. Har somnat om och vaknat säkert femton gånger på morgonen och varje gång hatt en ny dröm i färskt minne. Skulle kunna skriva en hel novellsamling från nattens eskapader med andra ord. En usel samling visst men sammanhang tänker man ju inte på när man drömmer.
Är lite rebell idag och hoppar över den "närmast" obligatoriska 3-timmarskursen hur man söker på biblioteket. Det där ordet närmast var allt jag behövde veta för att bestämma mig. Har nämligen gått en sån där kurs förut och det är inget jag ser tillbaka på med glädje.
Annars fortlöper skolan på som tidigare. Fortfarande lika intressant så jag tror den här hösten kommer gå fort. Senast diskuterade vi döden som jag inte tänker på så alldeles ofta. Så lite ångest får man ju när den möjligen kommer vara för evigt. Inte för att man kanske kommer kunna räkna dagarna där man ligger 6 fot under men att världen fortsätter utan mig i den känns ju något meningslöst. Möjligen säger det nåt om mig som person att det är just det som slår mig.,

tvmiddag

Vässta heldagen idag. Gjort en omelett på 6 ägg och karl johansvamp och oxpytt och kollat på family guy. och med handen på hjärtat the hills. Missa f.ö. inte Betner på 5an ikväll heller. Kommer inte ihåg va det heter men det är nångång runt 9.



Den slutgiltiga omeletten. Tog tid i början eftersom jag glömde att jag slagit av plattan men med det som enda miss känner jag mig lyckligt lottad.



das universität

Känner att jag måste nämna den stora grejen som hänt i veckan. Jag har ju alltså fullgjort första dagarna av Filosofi A i ume. Och även om fyra timmar per dag med buss låter mycket så funkar det iaf änsålänge bra och föreläsningarna är faktiskt grymt intressanta. Brukar ha svårta att koncentrera mig två timmar i sträck annars men nu springer tiden iväg. Hoppas det fortsätter i den stilen. Klassen är bara bra också även om man inte hinner träffas så mkt då vi alltid bara har en föreläsning om dan och sen är det till att jaga buss. Nåjo.

För övrigt inser jag att min påstådda artikelserie om mina "kulinariska snedsteg" går lite trögt. Mycket därför att misslyckandena inte kommer i så tät följd som förväntat, mycket därför att jag inte lagat särskilt mycket sista tiden utan återfallit till skrov och findus. (Mitt frasseskrov idag kvalificerade faktiskt som ett kulinariskt snedsteg men då ju inte av mig utan av den vänliga blondinen bakom disken..).
Jag inser också att det faktum att jag gav det första "snedsteget" numret (eller platsen) tio, skulle antyda att varje efterkommande fadäs i någon grad skulle överskugga den föregående. Vilket  ger följden att plats nummer ett oundvikligen kommer bli ett antiklimaktiskt ögonblick där äggskal i omeletten på något vis ska rättfärdiga en sådan position. Inte desto mindre kommer jag dock att fortsätta med denna serie då jag är någotsånär tjurig (och i ärlighetens namn gillar tanken på en lista).


brottslighet

Ryktet att vår stad befolkas av björnar och ligister har sedan länge läckt ut i landet. Igår natt blev jag vittne till det sistnämnda. Jag var ute på en t.o.m. för mig sen promenad och skulle passera moröbacke centrum när en bli svänger mot mig efter gångvägen en bit bort. Jag höjer lite på ögonbrynen men går vidare. När jag kommit lite närmare lyfter jag på ena hörluren och hör folk som skriker. En tjej som är ovän med nån och nån mer. Hmm kanske ligister tänker jag men fortsätter måhända omotiverat orädd mot bilen. (Möjligen påhejad av ett rocky balboa-medley i lurarna, det minns jag inte nu). Med bara några meter kvar väljer jag att svänga av på en annan gångväg så man slipper passera exakt i galningarnas blickfång. Från sidan ser jag dock att det är en polisbil som stannat, och med ett öra i luften hör jag nån snubbe ropa "slår man en polis, slår man en polis?". Jag får aldrig riktigt klart för mig om det är polisen som hojtar, vilket känns lite fånigt, eller en kompis till nåt dopehead som slagit en polis (vilket känns ungefär lika dumt). Nåja dokumenterade iaf händelsen i denna CSI-bild.


Ja, det är en polisbil (det heter väl ändå inte radiobil längre?)

RSS 2.0