ny dag nya tag

Hej bloggen. Snart är det OS. Det ska bli roligt, det. Men tills dess finns det saker att göra. Om nån vill anmäla sig som spökskrivare om miljöetik så har jag en plats ledig. Igår förstår ni var jag annars och handlade på Willys. Med vagnen. Jag handlar nästan aldrig med vagn utan istället med korg, men det är fantastiskt hur mycket mer man rymmer i en vagn. När korgen är full får man gå till kassan men vagnen den blir aldrig full. Man blir mottagen som en riktig person också när man handlar med vagn. En willysanställd hälsade när jag styrde in i entren och småbarnsmammor tittar på en som att man är duktig och planerar mat till hushållet. Länge styrde jag dock runt containern med en limpa och tre paprikor i vilket kändes lite fånigt men sen handlade jag må ni tro. Jag hade en lista också över saker jag hade tänkt köpa och det är nog premiär där också. Eller iallafall premiär att jag kollar på listan. Så 3 kassar blev det plus 2,2 kilo köttfärs som nu är omvandlade till ett tiotal matlådor plus middag igår för jag och magden.
Det var nog allt för nu. Imorgon blir det filosofikväll igen för andra gången så nu får det börja räknas som en återkommande företeelse. Idag vet jag inte riktigt vad som händer men jag har ändå den där grejen att skriva och ute är det kallt. Ska kolla på landet brunsås och sen ta mig lite lunch.. spagetti och köttfärssås blir det nog


Nu är det februari

jaha nu sitter jag och skriver på nåt som måste lämnas in snarast. har pluggat så mycket sista tiden att jag känner mig helt dum i huvet. är det nåt som är sant om filosofi (och det är det iofs inte säkert att det är) så är det som bekant att man inte blir klarare av att läsa det. Man sätter sig vid bänken första lektionen sprängfylld av sunt bondförnuft sen en månad senare är man nedbruten i molekyler, fast mentalt. Alla teorier kraschar, fast på olika sätt. Men det roliga är när det blir så också.
Skit i det annars vet jag inte vad jag ska berätta. helgen blev stillsam och det gav mersmak, särskilt på söndan. Man är ju trots allt snart 30 och då är det ju hemskt ovärdigt att inte bete sig därefter. Istället blev det film hos magden. "Stålmannen återkommer" fritt översatt var det. Den var inte så bra men stålmannen räddade hemskt många och stålmannenmelodin var med ofta, så lite saker var bra.
Annars ser det ut att snöa ute. Det är inte så bra för bilen är på töning i sandfors och då snöar parkeringen över.. Nä nu räcker det jag ska äta lite frukost. Antingen mackor eller plättar som är rester. Jag tror det blir plättar.

RSS 2.0