sd-stämma

sitter och käkar lite fralla i soffan och småmyser och ser reprisen på sverigedemokraternas partistämma eller vad det är. och visst en del grejor är ju rumsrena även om dom flesta formulerar sig väldigt inte som en politiker "ja vi har ju sett här att vi har fått en hel del positiva effekter av klimatförändringarna nere i skåne (så vi vill sälja vin på gårdarna).. blabla och det kanske är nåt vem vet. Men han som var sist nu var ändå kungligast. en rödhårig storebror till bill gates som såg helt uppdragen ut ur sitt källarrum och bara "jaa, nu har det ju visat sig att utlänningar köper våra fritidshus. 33 tusen hus ägs nu av utlänningar. Och det är förstås(!) ett stort problem.. Ja det är alltså kapitalstarka utlänningar som köper och då har svenskarna ingen chans i konkurrensen.."
hehe.. ja hur ska det gå om vi inte reglerar turism och inflyttning. särskilt kapitalstarka människor missgynnar ju samhället nåt så oerhört.. alla borde kolla på det här. det är ju ett sammelsurium av köksbordsdebattörer. oj nu blev 2 rejält ovänner.

matteus presenterar lite stolt

sin första spellista på spotify. den blev hemskt lång och var jobbig att göra men nu har jag gjort den. bra va
http://open.spotify.com/user/oleg62/playlist/5gCRmIEyumqNTutVlJNEK3

do they know it's christmas

igår snöade det minsann. På mikaeli dag av alla dagar dessutom. bondepraktikan står alltså pall mot klimatförändringarna än så länge. Men hösten kan gärna fortsätta ett tag till. snö hinns det alltid med senare. typ mot advent. kom på mig själv med att längta till advent ikväll, kan ni tänka er. eller till julen men halva iden med julen är ju att längta till den, och längtar det gör man på advent. men eftersom julen än så länge är rätt avlägsen väljer jag att för nu längta till advent.
det är ju lite skämmigt att skriva den här tiden men bussen går 12:40 imorrn så tekniskt sett är det ingen panik. skulle dessutom lagt mig för ett bra tag sen om jag inte rensat tarmarna av en rulltårta med grädde. annars i afton gjorde jag en alldeles fantastisk omelett förstår ni. med räkor på. jag har tagit en bild på den, men den sparar vi till sen.. sov gott

RSS 2.0