det är bättre att skjuta löst på mål än hårt utanför

hej bloggen. sitter i soffan och svettas. lyssnar lite på depeche modes senaste som verkar ganska kass men jag har fått tag i spotify igen (som slutade funka förr) så med den här lättillgängligheten är det svårt att inte lyssna på nåt. det är dock jobbigt att "ge skivor en chans" som inte verkar bra direkt. visst man behöver inte recensera hela alltet men bakom varje krök kan det bra-a börja så det är lika bra att gräva lite i myllan. ultra, exciter och playing the angel hade ju sina ögonblick men nu verkar det vara slut med dom.

Har varit i umeå idag och är stel i nacken efter allt sittande. idag stod läraren länge och stirrade på tavlan och tog sig för bakhuvet när han skulle förklara vad talet 1 innebar..=) det är ungefär såna gånger gemene mans alla fördomar om ämnet infrias och några till. Men vad är talet 1 egentligen?? Fundera på det ni..
Helgen som var var trevlig också med en del festligheter samt pizza i kvarnforsliden.. känner mig alldeles anekdotlös dock så vi bryter här. men vet ni vad som är intressant med den här bloggen? nä. jag skriver med en veckas mellanrum ganska prick nuförtiden. men jag lovar att skriva med ojämnare mellanrum händanefter.. och jag lovar att sluta för den här gången nu.


Här är dock min favoritpolack just nu. Brilliant..


16 July 1916

Vaknade nyss pigg efter att ha blivit jagad med ett paintballgevär i sandfors av ett av tre gigantiskt stora lag. Jag hittade aldrig mitt lag och det gjorde inte han som sköt mig heller. Men efter matchen skakade alla hundratalet personer som var med hand och..... okej vi bryter där. Men det var filmiskt och storslaget och i bakgrunden spelades dagboksmusiken ur wings.. ni vet den med dragspel. nähä? Jag hittade den iallafall som mp3 nu på nätet=). Internet är fantastiskt. jag kan somna om. god natt


Rösta på pedro

mmjoo.. lite nutidsorientering igen. Sen sist har jag börjat om skolan som jag skrev om sist. Jag har blivit sjuk (möjligen var det immunförsvaret som inte klarade av 7:90-tortellinin jag hittade på willys), och två saker har ramlat ner på min balkong, en död fågel och ett tomt filpaket. Jag har också fått besök av Jehovas 2(!) gånger vilket också är dom första två gångerna sen jag flyttade in för snart 5 år sen. Första gången väcktes jag av plinget och öppnade dörren för två fnittriga tjejer som delade ut en broschyr med budskapet att "Lidandet är Snart Slut!". Vilket isåfall förstås är strålande nyheter och nu i skrivande stund slås jag av att dom som kom idag som jag inte ens öppnade dörren för kanske skulle följa upp och skörda frukterna av dom tankefrön broschyren eventuellt lämnat. Det står bland annat att "ingen regering har lyckats besegra sjukdomarna, åldrandet och döden"(!).. och det kanske spontant kan verka optimistiskt att kräva av våra folkvalda men om något parti lovar detta inför kyrkovalet om några veckor så har dom min röst. hoho
Nä nu ska jag laga lite billyspizza med aioli och nåt som liknar glücken multijuice och kurera min efterhängsna man flu


RSS 2.0