åka bil

sitter och ser boston tea party. det gjorde jag igår med. då sa dom att det var en flygvärdinna som fallit ur ett plan på 11 tusen meters höjd och överlevt(!!). jag ska fortfarande se det för att tro det men smart5an som är med i programmet instämde. enligt sägnen hade hon iaf landat på en extremt lång och brant bergssluttning så att hon liksom mjuklandade, om det nu är ett användbart uttryck i det här fallet.
annars har jag har druckit väldigt mycket mjölk och ätit mackor med salami precis nyss. och nästa vecka börjar skolan för kanske eller kanske inte sista terminen för min del häri livet. och om man tänker så så känns det förstås väldans avgörande. men 30 år snart och det börjar va dags att prioritera andra värden, typ pengar. eller måste men det känns ändå rätt lagom. kanske ska börja bli lite mer ekonomisk också, men jag vet inte riktigt var jag ska börja.. kokainet, spriten eller hororna, utan delarna ingen helhet.. sovdags nu!


lördagens födelsedagsbarn i drängsmark., en dag som bjöd på en del lustiga anekdoter. men nu alltså sova

höst

ja så var hösten här. de flestas favoritårstid i hemlighet som de dessutom tror att de är ensamma om att tycka. men hösten är ju skön, om det inte vore för att den föregår vintern.. å andra sidan föregår ju vintern våren så man kanske ska lära sig att leva i nuet som det så vackert heter. och promenera. det är det man med fördel använder höstdagar till.. en höstdag är ju som en sommarkväll.. fast hela dagen. ingen jobbig värme, bara "hög" luft och allt annat sånt som man känner sig känna men som skulle kunna vara skrock.
för att balansera allt det här vackra kan jag nämna att mitt firefox har kukat ur och gör så att muspekaren försvinner så fort man inte rör runt den. och igår gick dessutom 2 glödlampor sönder. å andra sidan har jag chips hemma så man får ta det goda med det onda. dessutom kan jag fixa firefox genom att uppdatera det och en glödlampa har jag redan skruvat i.

ska åka och posta hemtentan nu.. var klar i söndags men den skulle skickas in med post också så nu har jag lyckats skriva ut den efter vissa mankemang. posta i den där lådan som töms 19 och köpa mig en kebabpizza., solong
och i helgen blir det förresten seriöst uppstyrd 30årsfest för david e. med abonnerad buss och allt;) ska bli skoj


Här är låten för dagen. riktig sån bussåkarlåt. Röyksopp- you dont have a clue heter den

för övrigt är det nån som råkar veta vad låten heter som spelas som bakgrund till reklamen för damfotbollsEM som visas på 4an?? måste ha tag på den. har t.o.m. mailat "tittarombudsmannen" på kanalen. och jag vet inte om han finns på riktigt så annars är ni mitt sista hopp. tänk tänk!

maud indigo

har suttit och sett ett par gamla avsnitt av dialektmysterier av fredrik lindström. dialekter borde egentligen inte spela någon roll så länge man förstår vad den andra säger, men allt som inte är exakt som det man är van vid blir förstås intressant och ganska roligt. dessutom är dialekter ett bra sätt att bedöma folk efter som man inte hunnit lära känna än. hursomhelst såg jag avsnittet om norrland och serverades bedömningar som att norrlänningen är tystlåten och tar bort slutet av ord samt ibland sätter samman orimligt många ord till ett. "antingen har man nåt att säga, och då säger man det, eller så har man inget att säga, och då skiter man i det. inget jävla kallprat." och det stämmer nog rätt bra, om man ska generalisera våldsamt, och det ska man ju. som motbevis till tesen visades dock en klädbutiksägare i inlandet som i sitt yrke lärt sig att vara prater. maud olofsson brukade köpa trosor av henne sa hon och höll upp ett vitt plagg som såg ut som såna shorts som användes i friidrott under första delen av 80talet. vet inte vad jag ville ha sagt med det. grattis maud kanske. och grattis lunken kom jag precis på som fyller 29 dagen till ära.
asbra väder förresten så idag verkar det visst som att stranden blir skådeplats för studierna. det är ju trots allt bara sommar max en gång per år. ska bara tvärsomna om lite först.

RSS 2.0