be cool stay in school

scheisse bombastico nu måste jag börja plugga.. och det är förmodligen därför jag skriver här istället. mitt pluggande har det visat sig är oftast omvänt (nä rättvänt?) proportionerligt mot hur ofta jag trycker ut nåt på den här sidan och jag antar att dom snälla lärarna bokat in nåt form av sommarlov senaste veckorna för inget har behövt lämnats in sen i juni. istället blir det 3 hemtentor (minst, kan vara 4) till den 16 aug.. skulle börja igår och var uppe i stort sett hela natten men istället för plugg blev det youtube och 3 dokumentärer om rymden, en dokumentär om en tysk synt, och en dokumentär om sex. tyvärr berörde ingen av dessa statens förhållande till folket eller fundamentala buddhistiska grupperingar så jag har det att ta igen. höhö. fan vad tråkigt det är att plugga exakt det man måste

jag har även surfat runt efter en ny ipod och en ny mobil. min mobil som jag tappar ner med jämna mellanrum har numera hållfasthet som en legoborg när den går i backen. visserligen har ljudet börjat funka igen så man hör vem man pratar med, men den senaste kraschen gjorde att minneskortet pajade vilket iofs inte gör så grymt mycket. ipoden funkar också förutom att batteriet är kasst så egentligen har jag inte så stor anledning att byta annat än batteriet som dock lär va apdyrt.. hursomhelst har kollat runt och insett att vad jag behöver är en iphone!!.. den är som båda dom grejerna i ett plus bättre på alla andra sätt också. tyvärr kostar den 11(!) tusen med 30gb minne vilket ju är helt fanatiskt dyrt. inte ens tomten skulle kunna komma med nåt avgörande bidrag till en sån. dessutom gillar jag inte att behöva vara rädd om saker vilket jag antar att jag skulle tvingas till i det fallet.
nu ser jag f.ö. i skrivande stund att den finns en 16gb för 1800 på blocket..?! hmm.. vad är det för skillnad på den? den måste ju vara operatörslåst åt helvete eller så kommer den från ett flak.

nä plugg plugg

för att knyta ihop säcken kommer här en grej jag såg igår där voyagersonderna flyger genom rymden till tonerna av tysk synt.


det finns bara dåliga kläder

sommaren har återvänt. den återvänder några dagar med ungefär 2 veckors mellanrum har jag räknat ut. eller ibland är det halvvarmt, men idag är det varmt. nu ska jag inte gnälla så mycket, halvkallt går också an. bara inte kallt eller regn. Eller regn går an om det samtidigt är varmt och inte regnar länge.. det om väder alltså.. Förhoppningsvis blir det frisbeegolf idag (eller discgolf som invigda säger, eller discogolf som roliga personer säger) för första gången för min del, och det vore ju isåfall ett ypperligt sätt att ta tillvara på ett bra väder på.
annars så.. har jag tappat bort mitt visa igen på ett klantigt sätt och beställde ett nytt igår. har närt en våt dröm att ha turrican på framsidan
 
fast det verkade sjukt krångligt och eftersom jag hellre får kortet snabbt (och inte har tid att processa med shb huruvida min plåtbeklädde vän är a) copyrightskyddad eller b) "inspirerar till våld") får jag nog leva utan den tillfredsställelsen ett tag., annars har sommaren i korta drag handlat om plugg, regn, bad, plugg, xbox, fest, tv, tennis, sol, fiske, vårullar och skrov.

och för det sista i värmen kan jag tipsa om en bok som jag visserligen bara läst 3(!) sidor av, men som om den liknar hans andra alster kommer vara grym (mest grym, ibland ojämnt tröttsam fast mest grym). hursomhelst fargo rock city heter den av sex och kalaspuffsförfattaren chuck klosterman.


"Jag kunde inte sjunga eller spela nåt instrument, men jag visste att jag hade potential att rocka" .

RSS 2.0