det blev en vit jul i år

Nu är julen över, åtminstone julhelgen, och kvar finns bland annat 12 tallrikar (tack mor), en filt, några stjärnmejslar och körsbärslikören i aladdinlådan. Det finns också kvar snö, och det kommer mer.. såhär såg det exempelvis ut idag när jag fick för mig att åka ner på stan och köpa lite kina.



det gick iofs bra för snön är ju lättare än luft men ska leta fram täckbrallorna nästa gång

jag är trött på att använda teknologi

nä det är jag väl i sanningens namn inte men den låten är på i bakgrunden på mtv och den är ju fantastiskt dålig. vad är det för text egentligen? man kokar. nä nu ska jag lufsa iväg till skolan en sväng. har jag tur hinner jag hämta ipoden också som jag glömt borta. 4 timmar buss utan ipod går nog inte. skulle bara hunnit ladda i tårtgeneralen som jag hört igenom halva och som är rätt bra. filip och fredriks nya. den kom aldrig ut på piratebay så tillslut laddade jag hem den lagligt. det kändes onödigt men lagligt är ju lagligt och det är ju berömvärt på nåt sätt. annat intressant är att jag precis nu kommit till insikt över att jag hittills i december exakt matchat förra årets korvsnitt under samma tid med 3,3 korvar/dag. den kvicke har därmed räknat ut att det krävs minst 90 korvar till innan nyår för att slå förra årets rekord. men det kommer inte att hända. jag behöver nog ett nytt berg att bestiga. ett har jag redan bestigit och det innebar att göra sushi. jag mottog så mycket beröm för det att jag nästan blev lite rädd när jag insåg hur små förväntningar folk har på min matlagning. det har (möjligen med rätta) gått som en röd tråd ända sen hemkunskapen då fröken inte lät mig kläcka ägg eftersom det så uppenbart skulle sluta i katastrof. höhö
annars har jag hämtat ut mitt nya körkort äntligen igår också. efter att ha gått med passet som sällskap i över ett halvår känns det rätt skönt att slippa det nu. ägnade en lite för lång stund med att sitta och titta på det med alla små hologram och sånt som är med nuförtiden. ett genomskinligt hål finns det med, gör det.
Glad advent hörni. eller vad det heter den här tiden

nyheten hamnade i Times. tack anna för det.

det här skrev jag förresten alltså i morse och glömde trycka på he ut.

RSS 2.0