och för övrigt

pluggar jag rätt mycket. igår for jag dock ut med peter och hans brorsa men drack nåt okänt surtetravin som jag idisslade litegrann av så det var väl sådär. och imorgon ska jag till tandläkaren fick jag sms om just. har glömt avboka och ska se om det går fixa imorrn. jag tror på inte. nu är det förresten ett vemtarvemprogram på mtv fast dom som ska ta nån är tvillingar och en som dom valde sa att han var kär i "dom". det var det värsta. jag börjar känna mig gammeldags. fast jag har av ljudet och en maxpåse framför halva tvn så nåt kanske har gått mig förbi. annat som är värt att nämna är att våren uteblev och det blev sommar direkt och det är ju skönt. och så har jag pollygodis.

nakenchock

blir det inte däremot en upptäckt var hjärter kung har tagit vägen. om jag ska göra en insats återstår dock att se eftersom även klöver knekt varit borta länge.


på balkongen

cut the crap (höhö)

Nu ska ni få höra.. jag har gjort en britney. om det är symptom på ett mycket djupare känslomässigt problem har jag dock inte riktigt självinsikt att svara på.. I vilket fall har jag lagt märke till hur jag har tappat hår på senare tid och även om det fanns att ta från från början kommer det så småningom stå mellan att klippa kort eller raka sig eller en äkta comb over. så ikväll funderade jag en kort stund och tog sen kökssaxen och klippte bort det mesta för att raka bort resten sen. sådär för att se hur det blir. det värsta är bara nu att det slår mig att man kan ju faktiskt som sagt ha väldans kort hår också. man behöver ju inte alltid ta allt till det extrema. nu klippte jag inte så jämnt men nåjo jag får konsultera esther me saxen sen. här är iaf bildbevisen på min spontanitet


vad händer i våra länder

Luke skywalker är förresten med på tv just nu. I en av dom serierna som bara visas mitt i natten.. en annan serie som borde visas mitt i natten men som folk tycker är oförtjänt bra är 2½ män. det är inget vansinnigt dåligt program men inte då bättre än typ Frasier och spin city och ingen serie som nån borde slå på tvn för att se. men det finns det dom som gör, och det är obegripligt.
är duktig och pluggar just nu (därav detta inlägg) men är det nån gång man ska plugga så är det på natten.. helt tyst och mörkt ute och dåliga serier i bakgrunden. och makrillmackor. då är det rätt drägligt ändå. sov gott

honken, tomten och..

makrillmackor. Idag har jag ätit tre burkar. gott

och förresten, youtube är fantastiskt

hur annars skulle man kunna ta del av baslinjen i sahara hotnights with or without control.



vissa människor ser man ju direkt att dom förtjänar en bamsekram

påsklördag

och våren är på väg.. visserligen över en halvmeter snö kvar men nu händer det att det är plusgrader dygnet runt och det brukar vara en bra grej. var ute och gick en sväng i morgonluften nyss och hoppade mellan slasktuvorna.. och som vanligt slumpar min ipod fram precis rätt musik för dagen (kanske beroende på att jag bara har bra musik på den. nästan). här är några ska ni få höra


stevie nicks - edge of seventeen.

the knife - you make me like charity

och the libertines med the good old days


Hej hej

måndag 6e april

hej bloggen. dagens huvudnyhet. jag har fått bananflugor.. vars kommer dom från ens? följer dom med när man köper frukt? eller ligger dom som ett litet ägg nånstans och bidar sin tid tills dom känner att man har köpt frukt och då jävlar kläcks dom.. den här gången hade jag dock gjort misstaget att inte ställa undan ett urdrucket juicepaket och sen gick det fort.. men jag har gjort ett motdrag och redan har en hel familj gått under i min listiga fälla av diskmedel och vatten och gurkspad.
och i lördags var det ju pubkväll i siretorp och hålligång. och kul var det, men nu får det vara nog tjoller för ett tag. och idag är det plugg som gäller (och filmen the king of kong). har sovit länge och skulle önska att jag var utvilad men jag drömde att jag jobbade hela natten så så mycket vila blev det inte.


Det finns en värld där ute. och den heter settlers 4.

willys

var och handlade i afton och köpte en hel varukorg med bara dumheter. så går det när man är hungrig och handlar. rulltårta, myrstackar, korv och korvbröd, dressing, några avokadoar, nötter, godis och chips, juice och en melon. så nu ligger jag i soffan och känner mig som denethor i sagan om ringen. han som fick personifiera frosseri och åt exotiska bär och frukter så att saften sprutade över bordet, samtidigt som han blev underhållen av en liten hob. efter ett tag blev han förstås galen och tände eld på sig själv vilket väl var själva sensmoralen i den historien. men jag är inte galen än och istället för gycklare kollar jag på en gammal säsong av robinson, vilket kanske iofs inte är helt olikt.

kaching

duschade nyss och hade stått där i flera minuter då en  10krona helt plötsligt ramlar ner i badkaret till synes rakt uppifrån. så antingen låg den på nån schampooflaska som jag vispade till på nåt sätt vilket jag borde ha märkt eller så låg den i håret vilket ju verkar totalt orimligt. eller för all del fastklämd mellan skinkorna (myntinkastet höhö. just nu lutar det åt att den föll från yttre rymden eller dök upp med magi.
på tal om magi så har jag trollat bort min börs. försvann i lördagskväll (efter att jag fått med mig mitt livs största hämtskrov. jag fick vänta säkert en kvart vid kassan så för besväret öste dom dit en pommes till, några olika dressingar, en stor dricka till, såna chili cheesegrejer och säkert nåt mer som jag har glömt.. alltså i tillägg till ett maxmål me plusmeny och lökringar och mozarella). men hursomhaver så glömdes börsen av allt att döma i bilen hos den vänliga själ som skjutsade hem mig för nåra tjugor. så den börsen ser jag nog aldrig mer. jobbigt att fixa nya kort och körkort och allt som behövs. men vad gör man

RSS 2.0