Jag är en vampyr

Jag har förstått att den här låten spelas en del på radio så ni har nog hört den. Men hursomhelst en riktigt bra låt=)


helgrecap

Dags för veckans nutidsorientering. Helgen bjöd på jobb men främst samkväm med festligare förtecken. Grillning på fredan och otippad utgång på lördan. Söndagen blev vila och sova och nackspärr av soffan. Och imorrn är det Valborg och grillning hemma i skogen. Den tillställningen är dock till skillnad från gångna helgen inplanerad sen ett tag och det ser ut att bli en formidabel fest=). Sen blir det nog lugnare aktiviteter framöver. Måste ta tag i mitt projekt att skaffa en hobby. Eller kanske ett litet intresse iallafall. 
Jag har förresten fått ett antagningspapper från ljudteknikerutbildningen i brevlådan. Det verkar skitseriöst. Man ska i ett första urval åka till Pite och göra ett teoretiskt prov i musikteori och elkopplingsgrejer. Jag känner mig inte direkt som nån piondexter i nåt av fallen. Min musikteori sträcker sig till saxofon i årskurs 7 och det andra vet jag inte riktigt exakt vad det går ut på. Dom kanske har såna här prov till att sålla bort folk som aldrig ens bemödat sig att använda ett slutsteg i bilstereon. Kanske för allas väl att jag ryker isåfall. Vet inte ens om jag vill komma in dock så jag slipper iaf känna nån större press om jag far dit.


Hej hej


this just in

Ska försöka mig på en allmän uppdatering också. Lite lite bakis idag efter gårdagen men som blev trevlig! Senaste tiden har jag annars varit på fackutbildning några dagar, uppskattat att värmen är här efter 7 (har räknat) månader av is och snö samt glatt mig åt att diskmaskinen äntligen är inkopplad och min nya kyl/frys. Såja lång och träig mening det där men det var nog det mesta. Puh.

Sir. I did it again

Jävla Linn. Tredje tangentbordet som fyllts med kaffe under året. Om hon sedan använde kuvert för att röja upp låter vi vara osagt.

image32

Slemmembran

Hej dagboken. Grlklrkrl. Vet ni vad. Jag har slem i halsen. Den konsistens av snor som gör att det rinner som en liten bäck och fastnar vid den där flärpen i halsen nivet. Grklklkel. Usch. Jobbade 8-12 idag och satt och gurglade hela förmiddan. Lät ungefär som stadiet i ledsenhet innan snyftningar och hulkningar. Så jag åtnjöt dock en viss mängd sympati från alla inringande personer idag kändes det som.

Vad mer? Jo har klippt mig idag. Eller esther did the nasty job. Men hon är duktig. Inte som mamma "vi klipper allt när vi ändå är igång". Vart väl bra men gillar inte att vara nyklippt. Känner mig som Joey McIntyre i NKOTB.

Var nog nästan allt. Ledig ett bra tag framöver nu. Ska utnyttja dom dagarna väl med att se ikapp världen i Lost och The office och kanske nåt mer. *gäsp


----
det var nog allt.. grklrkrllörk.


Född 1913

Mycket ska man vara med om om man föddes året efter Titanic. Första världskriget, depressionen, andra världskriget, Elvis, hippies, tv, datorer och Olof Palme. Och nu det här. Ombildande av din lägenhet till bostadsrätt. Vem har tagit det beslutet? Det måste man väl inte göra?

Tant: Hej vart har jag kommit?
Jag: Till Bilda Bostad, en informationsservice om ombildande av lägenheter.
Tant: Du förstår jag är 95 år, inte kan dom väl tvinga en till det här? Vi lever väl i en demokrati?
Jag: Nej det där är absolut frivilligt. Man behöver inte köpa om man inte vill.
Tant: Bra för annars måste jag då flytta. Och jag hade inte tänkt flytta nån mer gång. Nästa gång blir det graven.
Jag: Hehe, nä vadå.
Tant: Men det är ungdomar här i trappen. Och dom bankar på dörren och skriker "bostadsrätt, bostadsrätt mormor". Man blir ju rädd.
Jag: (!!) Nä du behöver absolut inte köpa eller ändra något med din lägenhet. Det fortsätter som tidigare.
Tant: Okej. Men då tackar jag för informationen. Hej hej.

Stackars tant...=)

dr love presenterar relationsguiden

Jag och Daniel gör en djupdykning i ämnet etik och moral.

Jag: Men det är ju upp till tjejen att presentera en med enbart moraliska alternativ.
Daniel: Sen är det upp till oss att presentera dom med ett omoraliskt.
Jag: Ja och sen är det upp till dom att förkasta det.



Det är inte oss. Det är samhället...


dagens rocky=)

image30

RSS 2.0