..och sen var det fest på torsdag

Vi har en lärare på skolan som är tankspridd och förvirrad bortom all vett och sans. Det är ganska underhållande att lyssna på men tyvärr är det ju också lite dumt när lektionerna är korta och att som senast förklara att vi har en klassfest kommande torsdag tar nästan en kvart i anspråk. Såhär löd det alltså ungefär senast.. (short version)
Ja, och på torsdag kommer det alltså anordnas en fest för er filosofistudenter. Det gäller alltså alla som studerar A-kursen helfart,.,, och halvfart.. Och om man bara studerar enskilda moment så gäller det er också,.. hrrm.. Dom som studerar på distans kan också komma... Där kommer det att finnas snacks och vin att dricka.. och förstås alkoholfria alternativ.. vi samlas i pentryt klockan 7.. det här är alltså på torsdag. inte idag men nästkommande torsdag. nästa vecka. den.... hmm vilket datum blir det. har vi en almanacka..
.... spolar fram 5 minuter....
hrm.. och för att lättast hitta fram så kan ni alltså gå in genom den dörren som ligger där *pekar*.,. eller ligger den ditåt? den ligger iaf mot öster. östra sidan av byggnaden. blir det öster? nej alltså den vetter mot öster. den dörren kan ni ta. Den dörren eller den andra dörren som vätter mot väster.. hrm.. det går bra att gå in genom någon av dörrarna. Jag hoppas att det är upplåst klockan 19.... Vi ska tala med vaktmästarna så det är det... men man vet aldrig riktigt säkert.. Om det inte är upplåst när man kommer till dörren kan man istället prova den andra dörren..... hrrm... Alltså om man tar den östra dörren och den är låst så är det lämpligt att man istället provar med den västra... El-el-eller tvärtom förstås, beroende på vilken dörr man börjar med.,. Men att man provar båda dörrarna.... hrm.. Och då om båda dörrarna är låsta när man kommer fram....... Ja vi sitter ju nere i pentryt.. och det finns fönster dit utifrån... så om man tänker sig att man då möjligen åstadkommer någon form av oväsen.... för att påkalla uppmärksamhet och att man vill bli insläppt.. Alltså att man kanske ropar... eller på annat sätt för oljud..... eller att man bankar försiktigt mot någon av rutorna som sitter ovanför där vi sitter i pentryt... så att vi vet att ni vill in.. Men vi ska försöka se till att alla kommer in direkt.. hrrm.... prova först med dörrarna.... så ska det inte vara några problem... vet alla vilket datum det var.....

kanske klipper där men vad säger man.. ändå skön kille=)


Kommentarer
Postat av: Kangan

Haha

2008-09-20 @ 15:21:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0