beef

Nu är det redan onsdag och en ny vecka har alltså börjat. I min tillvaro innebär det iofs inte alltid så stor skillnad men här kommer detaljerad information
Fredagen började med att jag och esther övningskörde till byske eftersom syrran lovat en kompis att ta lite blommor till hennes morfars grav plus att byske är ett lämpilgt resmål för en övningskörningsexpedition. jag är ju rätt så lugn av mig normalt så efter att esther sneddat över några trottoarkanter och några close calls med skåpbilar lutade jag mig tillbaka och accepterade mitt eventuella öde. dessutom var jag trött. allt detta berättar jag dock som en förevändning för att vi så småningom missade avfarten till byske och istället hamnade i piteå.. något vi inte insåg "det är ju sjukt långt till byske.." osv förrän vi passerade infarten till pite havsbad. nåväl väl där vände vi förstås och resten av färden kännetecknades av det välbehag som bara infinner sig när man vet att man är på rätt väg. Vi stannade också vid ica i byske.
Saker jag köpte på ica i byske
* Godis
* Fanta
* Snus
* En deo
Sen for vi hem och esther och simon bjöd på mat varefter jag åkte hem och tog mig en öl som den livsnjutare jag är. Sen en till och sen blev jag förstås enormt sugen på att hitta på nåt varefter jag fick tag på simon och erik så vi åkte till kåffein under uppsyn av pelle som var chaufför. skoj fast snart var det frasses som gällde och färd hem, i samband med vilket jag fick beef med nån svarttaximänniska. jag ringde och beställde och avbeställde samma skjuts ett orimligt antal gånger (2) vilket följdes av ett klick i luren och nu kan jag bara hoppas på att slutet kommer bli snabbt och smärtfritt.

även lördagen bjöd på festligheter, först tatung med syrran och simon och jens och sen liknande kåffeinhäng och utgång, dock denna gång på stadshotellet. roligt det med. jag är som en riktig festprisse. annars i veckan har jag mest tagit det lungt som jag brukar. imorgon ska jag dock ner till umeå och demonstrera mina uppsatsplaner för bertil.
övrigt värt att notera: krullet har jobbat sig ut ur fontanellen. men som sagt nästa gång blir det kanske att raka bort allt. även om jag mer skulle likna en cancersjuk flicka än bruce willis i toksnagg skulle dett va skönt att få bort det.

och så tänkte jag avskluta med en något skojfrisk bild på det andra knortet jag sett i sommar


veckans vårtecken

wööuööuw vihargåttutnian

äntligten klar... nu vet jag hur skinnarmo kände sig när han besteg k2 eller dom allierade när dom vann andra världskriget. jag har stångats med siffrorna i flera dagar. ibland har dom haft övertaget. ibland jag. det har funnits stunder då jag inte trott att jag skulle komma ända fram, som den gången jag inte kom ihåg varför jag satt in pengar från banken i umeå. men så har jag höjt huvudet och gått vidare, ofta genom att helt enkelt ignorera problemen. när det blir för svårt hoppar man över.
enda nackdelen är att jag inte verkar bli av med den här huvudvärken på ett tag. jag sa att jag tänkte lägga ner allt åt han jag lämnade papprerna till och han bara skrockade "höhöhö nä det brukar inte vara så lätt.. det brukar ta flera år".. så nu måste jag tjäna ihop pengar så jag har råd att redovisa att jag inte har några pengar nästa år.. men som tur är är det ju alltså nästa år

dodo come back

jag sköt min tetrateori i sank igår. visserligen utblandat med lite öl men jag kan inte längre peka på entydiga data. roligt var det iaf. poker och grillning och sen barrunda, men så ni vet har jag alltså mått som lillprinsen idag. till andra saker jag hunnit med denna dag hör byta däck och tvättat bilen (för första gången sen ifjol somras?) samt ätit i sandfors. till saker jag ska hinna med innan jag lägger mig hör att äta storplättar och se på en film eller serie. eller spela ett fartfyllt racingspel som jag laddat ner och som är ganska skojigt
jag ska också göra klart bokföringen som inte gör någon glad, men med lite tur kan jag lämna in rätt blankett så att fskattpapperet hamnar i malpåse från och med i år. bokföringen är dock jobbig för den görs bara en gång om år (för att jag oftast bara gör saker när jag måste) och jag har såpass dålig ordning på mitt privata cash flow att jag måste räkna ut vartenda kortköp jag gjort under hela året. varenda liten varmkorv på statoil eller påse zoo måste med. och det tar tid, och det går inte ihop men framförallt är det oändligt tråkigt. dessutom har jag alltså tur om jag hamnar på noll så det är inte direkt att man har nåt för jobbet. men jag klagar inte.. jag behöver ju inte svälta sålänge jag kan pumpa i mig mikroplättar och burkgrädde. eller ett dygnsgammalt halvätet skrov (som visserligen har stått i kylen jag är ingen barbar). smaklig måltid

grattis carl xvi kungen

det är lördagkväll och 12 grader ute och jag sitter hemma och tröstäter varmkorv och sneglar på en film medan jag "pluggar".. massor ska va klart till måndag. eller egentligen inte massor men texten är som sirap kryddat med svåra ord så jag sitter med wikin en alt-tab bort hela tiden.
men med allt det sagt så är jag på väldans bra humör så livets bekymmer biter visst inte alltid. valborgs var trevlig också, förutom att jag blev risig(igen) på tetravin (igen). jag som "aldrig" blir dålig har lyckats med bravaden 2 gånger av 2 med tetravin (ej att förväxlas med lådvin). så jag anar motvilligt ett samband. fast som den empiriska metodens fotsoldat jag är kommer jag förstås att göra om försöket åtminstone ett tiotal gånger till innan jag drar nån slutsats.
och för det sista har jag skaffat spotify idag, som jag fixade via en sajt som heter nåt med be.. bespotify eller så punkt com. testa det. det funkade skitbra och spotify är ju som smidigt. 

RSS 2.0