det är mars, nu

jasi. För att återknyta till sist så har dom nötfärs för 38kr/kg på willys igen. Jag var där igår och lastade krossade tomater, lastade lite till, och lastade ur. Jag vet inte om jag pallar 2 veckor till på raken av köttfärssås. Men det är ju så billigt.
Annars vart det trivselresa till stockholm i helgen för att se gruppen Kent spela. Jag, peter, esther daniel och ann var det som for och resan gick bra förutom några incidenter som oftast berodde på att stockholm är väldigt stort. Det får räcka som förklaring för att man står och viftar med biljettkvitton framför pendeltågsautomaterna som teoretiskt sett skulle kunnat läsa av dom med högteknologi. Det är sånt man förväntar sig i en stor stad. Men vi har hatt det bra. Ätit en massa god mat bland annat min livslånga dröm sushibuffe, gått på stan, sovit, sett os och druckit öl. Vi hittade också en hel del roliga barer som är roliga därför att dom nischar sig klart kraftigare än man är van vid här i kylan. boulebar, gaybar, skyskrapebar och en till bar som inte var lika nischad men konstig på det viset att den var väldigt färgglad och befolkades av folk som vuxit upp i kollektiv eller folkabussar eller ville se ut som att dom gjort det. Och sen såg vi förstås kent och dom var som vanligt bra..
Annars är det förstås mars vilket borde innebära att den värsta delen av vintern har passerat. Den värsta delen av den värsta vintern. Varit -25 i minst 2 veckor fram till precis nyss och en meter snö på marken vilket borde nosa på någon form av rekord i nutid sett.
Mars innebär också att lillasyster har fyllt 25 så i afton är det hembakad pizza på prästvägen för släkten. grattis esther helt enkelt.


scen ur "boulebaren"

RSS 2.0