Laddat med pasta

Jag är en seriös idrottsman. Jag har ätit pasta idag och imorrn blir det årlig innebandyturnering i Fällfors. Blir nog skoj men vi spelar i morgongruppen vilket innebär att jag måste stiga upp i samband med tuppen..

Nåväl. Jag har förälskat mig i en ny låt igen. Anna Ternheims "Let the Bells ring". Bra är den nånting fruktansvärt. Tyvärr kan jag inte länka till låten härifrån utan att göra mig skyldig till ett eller flera lagbrott men däremot kan jag uppmana till att ladda hem och eller köpa den.


image17

Cause you'll never leave
or stop loving me
Cause I will hurt you beyond believe



Med dom muntra orden sätter vi punkt för idag. Löp och köp!

Om livet är som en låda choklad..

..så sitter jag just nu och gnager på körsbärslikören. Har jobbat 09:45 till 20:00 idag och jobbar till 8 imorrn också. Frågan just nu är om jag hålla mig vaken och se en film till eller sova. Eller kanske hoppa från balkongen.


Jag stalde från Karin

2007
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Kom 3a på hiscore på Taxi-flippret på Ductus.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ingen nära vän iaf
Dog någon som stod dig nära? nej
Vilka länder besökte du? Svealand var nog den mest exotiska plats jag besökte
Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? en fet projektor:P. Äh nä men ni vet..
Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? Kommer för det första aldrig ihåg datum, men vissa händelser kommer man nog minnas ett litet tag.
Vad är det bästa som hänt dig år 2007? Många bäckar små
Största misstaget? Jag gör sällan misstag....;) Inte såna jag vill gå in på här iaf=)
Har du varit sjuk eller skadat dig? Var superförkyld i somras. Värre än så blev det nog inte.
Bästa köpet? Min mobil kanske. Gjorde inte så många minnesvärda köp. Inte klockrena iaf. Köpte iofs ett flipper som dock är paj för tillfället.
Vad spenderade du mest pengar på? Skulle inte förvåna mig om det är skräpmat. Har inte vågat räkna på det.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Sommar och sol och festglada människor
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Timbaland - The way I are kan jag tänka mig. Samt Kents nya skiva!
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag blir bara gladare med åren
Vad önskar du att du gjort mer? Vet inte, det här året var riktigt okej. Jag har snart inte anledning att bli bitter som gammal.
Vad önskar du att du gjort mindre? vet inte.
Hur tillbringade du julen? Med familjen hos kusinfamiljen i vindeln.
Blev du kär i år? nae..
Hur många one night stands? jag vill läsa svaren från dom som svarar på den här frågan..
Favoritprogram på tv? Simpsons, Lost och The Office. Och conan o Brien.
Bästa boken du läste i år? Läser alldeles för få böcker.
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Vem har skrivit det här formuläret egentligen?
Bästa musikaliska upptäckten? Känns som att jag borde komma ihåg nåt här.
Något du önskade dig och fick? Tror inte jag önskat mig nåt.
Något du önskade dig men inte fick? -
Årets bästa film? 
Vad gjorde du på din födelsedag 2007? Minns inte. Tror det passerade ganska lugnt.
De bästa nya människorna du träffade? Mina arbetskompisar.
Hur skulle du beskriva din stil år 2007? Indie... hehe.
Vad fick dig att må bra? Sex, droger och rockenroll.
Vilken kändis var du mest sugen på? Sienna Miller!!(!)
Vem saknade du? Vet inte.
Favorit månad? Alla som är på sommaren.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Utan snus i 9 dagar..

då är man värd en snus. Livet utan snus är som annars fast i svartvitt. Nån måtta får det ju va på självdiciplinen. Fast en halv dosa om dan som jag kört med är inte min grej. Ska återgå till att bli en söndagssnusare som förut.

Stallet istället

Jag har fått en låt som har fastnat i huvet nåt så fruktansvärt. "Stallet i stället" kan jag tänka mig att den heter. Det var iaf signaturmelodin till ett barnprogram om hästar som sändes på TV2 för runt 15 år sen.
När skolan är slut för dan
går vissa och handlar andra går åt annat håll
En del dom går ut på stan
Allt det där är bra men så gör inte jag

Jag går till stallet istället
stallet istället
stallet istället
Jag går till stallet istället.


Jag hoppas ni kan melodin för då är ni bortom all räddning nu. Jag går inte
ner utan att ta några med mig, hehe!


Tycker du Gittan är het?

Gittan tycker du är het. Tycker du Gittan är het?


Nä jag tycker fan inte Gittan är het. Måste jag klicka i "ja" nu. Tar hon illa upp annars?


Det är inte lappskickande mellan bänkraderna som gäller längre. Det är cyberrymden. Jag kanske inte borde dissa Facebook eftersom jag använder det själv och egentligen tycker det är ganska kul. En orgie i små bekräftelseapplikationer som det är. Att den söta tjejen från förra helgen la till en gul fisk till ditt virtuella akvarium betyder förmodligen att hon vill ligga med dig. I vilket fall bemödade hon sig med att klicka fram den bara för dig. Och det är väl det som räknas.

---
iom detta inlägg får jag nog vänta mig en total avsaknad av gula fiskar i mitt stackars akvarium fortsättningsvis.. :/


skäggo

Kära dagbok. Jag börjar närma mig de inledande stadierna av slutfasen av puberteten. Min skäggväxt är nämligen sådan att jag nästan (men inte riktigt) skulle kunna skapa en zon med ett litet gulligt skägg i hakpartiet. Det är således en stor dag för mig och mina svajiga vänner i fontanellen. Imorgon blir det dock rakning. För då måste jag träffa en ansenlig mängd folk. Synd det för jag är ledig tis-ons och då skulle jag kunna ta det här sjövilda experimentet till nya extremer.


Dagens Filmtips

Hackers II (eller Operation Takedown).

Den här filmen bygger på historien om hur superhackaren Kevin Mitnick åkte dit. Det är en spännande och sevärd film. I detta sammanhang kan jag osökt nämna att jag faktiskt läst en bok om samma sak, nämligen The Fugitive Game. Den kan också rekommenderas. Såhär en bit in i texten känner jag att jag inte alls recenserar den här filmen, det är lite grann som i sjuan när man skrev sin första bokrecension. "Boken handlade om svält och nöd och förr i tiden. Den var bra och spännande och ganska lättläst. Jag kunde känna igen mig i huvudpersonerna".  Det där sista tog jag förresten alltid med i alla recensioner. Det var ett gyllene tillfälle att dryga ut omdömet av boken med ytterligare en hel rad. Den enda nackdelen var de obligatoriska följdfrågorna då svenskaläraren intresserat undrade vad exakt jag kunde relatera till hos en sjukgymnast på Afrikas horn eller Kristian den andre som iscensatte Stockholms blodbad under 1500-talet.

Film 2: Oceans Eleven

Den här filmen har alla sett, så jag är inte helt på det klara över varför jag tipsar om den. Men jag kan väl tipsa om att se om den om inte annat. Det är en formidabel film med ganska så lättsamt anslag om ett gäng som ska råna ett kasino.


image14     image15
Två filmer som generellt sett romantiserar inmundigandet av kriminalitetens förbjudna frukter.

25 spänn plus

Jag hatar att förlora. Mycket mer än jag gillar att vinna. Det är kanske därför jag aldrig skulle bli spelberoende och likn. Har spelat en del nätpoker tidigare men jag pallar inte med att förlora så det funkar inte i längden, har t.o.m. slagit sönder min bärbara dator i nåt moment of madness när motståndaren träffade en hålstege eller nåt annat skit.

Så igår slog jag och Peter vad om en hundring att han inte kunde formeln till BMI. Jag var 100% säker på att han hade fel. Han trodde ju t.ex. att BMI var ett värde under 1. Men turjäveln hade ju rätt förstås och med galen blick försökte jag komma på nåt annat att slå vad om så jag kunde vinna tillbaka mina stackars pengar. Det mynnade ut i en ordlek där man skulle säga ett land och den andra ett land som började på föregående lands sista bokstav usw. Jag vann tillslut efter att jag uppfunnit den jävulska taktiken att alltid säga länder som slutade på N. Så gick det vidare med huvudstäder, amerikanska stater och fyrfota djur och tillslut kunder jag iaf stolt summera att jag gått 25 spänn plus. Bara en sån sak.

Säsongskortet

Jag har skaffat säsongskortet igen.. Jag kombinerade lite driver på smarta sätt och fick det ganska billigt den här gången.

Men ingenting går lätt när det är AIK man ska följa. De gånger dom leder med mer än 1 mål i sista perioden går räkna på ena handens fingrar över en hel säsong. det är ångest och vånda ochutvisningar i offensiv zon med 3 minuter kvar. Helst vill man inte se eländet när det avgörs. Det är som att se en hundvalp sitta på ett järnvägsspår.

Idag blev det 4-4 hemma mot Frölunda. Frölunda kvitterade med 3 minuter kvar.


image13
Skellefteå AIK är en krävande älskarinna..

hungrig

Känns som det är på sin plats att börja med ett Gott nytt 2008 eftersom vi skriver 1a januari idag. Så gott nytt år! Var trevligt igår men det blev lite sent eftersom det var nästintill omöjligt att ordna en taxi hem.
Såja.

Jag sitter och ser matlagningsprogram från västindien på tv och väcker lite liv i den gamla funderingen att bli en s.k. livsnjutare. En som alltid äter gott och bor i ett varmt land där de enda bekymmer man har är russinhy av allt badande och äckliga tropiska djur. Så nu är bara frågan om jag ska stanna kvar här i minus femton eller följa samma fotspår som Leonardo i The beach, Villervalle i Söderhavet och 50-åriga män från Wales.



image12

RSS 2.0