Momento

Sjuk fortfarande. Skitsamma.

Momento.. Ja jag ser det.. Men hon är ju ett fynd hon i rutan. Hon bara
"Ja man kan ju hitta på egna ord också. Det är ju en del som gör det.. Man kanske inte vinner då men".

"Vi hade en häromveckan som gissade på ehm vatten-....häst(!).."
Hehe.


Nä nu måste jag ta tag i nästa projekt. Nämligen att skaffa föda. Jag börjar gräva riktigt djupt i frysen nu. Och det är inte alltid så kul för min frys upplever blidväder då och då och fövandlar gamla grejer till is. Igår hittade jag t.ex. nåt seafood-kör från förra vintern som gick i stekpannan. Friterade musslor med samma konsistens som gummiband.. Uff. Dock gjorde jag pulverräksoppa med mjölk och vitt vin i också eftersom jag råkade ha alla ingredienser hemma och den var väl okej. Lite allvarlig matlagning som gick ner igår med andra ord..=). Idag tror jag att det blir nudlar eller att hämta sig en cheesemeny.. Men det är motbjudande att andas in uteluft. *host *harkl. Fortarande synd om mig alltså.

tack och hej=)

tyck synd om mig

Har genomlidit världens längsta natt. Var hyfsat risig igår på jobbet. Snörvlade en hel papperskorg med snorpapper, hostade så ögonen rann och hade knappt nån röst till och från. Eller som Emil sa "gå och drick nå varmt, för i helvete". Klarade mig dock från särskilt mycket feber eftersom jag sträckåt alvedon.

Men igår kväll vart jag så jävulskt sjuk. Gick och la mig klockan 9 med långkalsonger och tröjor under dubbla lager täcken och filtar och somnade och vaknade säkert 20 gånger under timmarna som följde och antingen svettades och eller frös.

Pff. Sällan jag blir så tvärsjuk. Stackars den som kommer sitta där jag satt igår på jobbet nästa gång också. Borde spärrat av platsen med sån där Bio-hazard-tejp.

Menmen. Idag är det bra mycket bättre dock så snart är jag nog på gång igen.

bevingade ord?

gårdagens fjantigaste citat..

"Din idioti genomsyrar din personlighet."

- Peter Långberg

att arkivera i mappen "nörddiss"

Ingen fritid

Vad hände med att sitta på soffan? Renovering (nåja) igår och idag har jag gått på stan i minst 5 timmar med esther och magden. Det var iofs roligt och nödvändigt sedan jag nött sönder 2 par jeans förra veckan. Så idag har jag inhandlat 3 nya par som var rätt snygga. Samt en anorak fast ingen tröja. Ingen tröja står sig i jämförelse när man drar på sig old faithful. För att spinna vidare på vad som köpts så har jag köpt mer vax av det som snart är slut hemma och shampoo som om det är hälften så bra som det kostar kommer göra mig ofantilgt vacker i håret.

Imorgon blir det nästintill jobb också. Har lovat ner och hjälpa david med hans gamla härkdatorer på Guldstaden. Har lovat fixa dom sen i höstas så nu kan man som inte dra till med nån ursäkt längre. Tråkigt kommer det att bli. TId kommer det att ta, och eftersom jag har sölat så otroligt har jag inte stolthet att ta betalt heller. Kommer säkert måsta fortsätta på fredag också, och på lördag jobbar jag. Så närmaste ledighet ser ut att bli söndag.

Och lägenheten är finare men inte i närheten av vad jag hade tänkt.

Så mycket ambition. Så lite tid.

jag kanske har sett för många filmer men..

Råkade snubbla över den här bilden på nätet..

image23
Nån som ger Joey mer än ett par veckor?

Små och stora mirakel

Ett mirakel har skett. Och när jag tänker efter är det ganska stort. Veckans Macka kan slänga sig i väggen. I sann vetenskaplig anda ska jag försöka återberätta det så exakt som möjligt. Hursomhelst. Jag lämnade en 3/4 full burkcider på soffkanten när jag for från lägenheten i lördags. När jag senare kom hem något lullig och somnade på soffan så måste jag knuffat ner denna från kanten... och...här kommer det.. den föll och landade UPP OCH NER(!). Och det vackraste av allt är att nästan allt innehåll stannade kvar i burken (av vikten, trycket, sockret, de lärde må tvista exakt varför).
Så igår två dagar senare hittar jag då en cider med en liten pöl runt upp och ner bredvid soffan, höjer lite på ögonbrynen lyfter upp den och den börjar klucka.
Jag hoppas ni förstår vidden av denna osannolikhet. Om tur jämnar ut sig, och det lär den ju göra, så har jag troligen ett blixtnedslag i bakhuvet att vänta de kommande dagarna..

 <- Dramatiskt återskapande. Dock utan pöl.

Nä nu har jag förhalat städningen länge nog. hejhej.

Ledig ända till lördag

Det här är veckan då ingenting ska hända. Och därmed allt ska hända, med min lägenhet. För er som inte nödgats frekventera min boning på sista tiden så kan jag avslöja att min lägenhet tyvärr ser ut som skit. Pga mej och vad jag gjort, eller snarare avstått från att göra. Men nån ska ju hålla whitetrash-fanan högt även i vår stad.

I den andan har jag också börjat dagen med lite "momento". Ni som inte vet vad det är kan förmodligen klappa er på axeln men det är ett av dom där ringochvinn-programmen som underhåller arbetslösa och arga enstöringar under dygnets ljusa timmar.


image19
Ring in! Hur många sammansatta ord kan det finnas med sjö...?

sköna lördag

Har växt ihop med soffan ikväll. Minority report på TV och en massa hemladdning av olika musik. Skönt att vara pigg imorgon iaf.

Det var jag inte i morse har det visat sig. For efter mogen övervägning iväg på en fest hos Peter på sörböle igår vilket fick till följd att jag inte somnade förrän strax efter kl3 och då väckaren ringde kl6 så var jag medvetslös och missade tyvärr de 3 första timmarna av jobbet idag då jag också hade av ljudet på mobilen..

Det lustigaste med morgonförsovningen visade sig dock när jag kom hem och väckaren ringde igen. Med andra ord hade jag aldrig slagit av den utan jag hade sovit en halvtimme med klockan ringande en halvmeter från örat (och tro mig den har världens jobbigaste och högljuddaste ton). Så det var ju lite lustigt. Förutom för karin som fick jobba för 2 nästan hela förmiddagen..

Annat lustigt som kan nämnas var att det i fredags inte alls var Peter som hade kalaset. Det var peters brorsa robert och mittemot hans lägenhet var det också galej så festerna var ihopslagna och den andra festen befolkades uteslutande av gymnasiekids. Så man fick känna sig lite gammal.. Men strax därefter vart det utgång på balzac så jag tror att tillställningen klarade sig utan några större micke persbrandtskandaler.

Så loll

Skåda Xzakts nya reception.. "Framtidens kundservice"..


image18

Det måste vara ett skämt..

RSS 2.0