kyligt

friskt väder ute sista tiden. sällan varmare än -20, men det hör ju lite till på det här delen av året. vet inte om jag har statistiskt underlag för detta, men mitten och slutet av februari blir nästan alltid ett sånt här köld-il. det är som vinterns slutboss innan marssolen träder fram.
Friskt väder betyder annars att farstutröskeln blir högre vad gäller utomhusmotion. Annars skulle jag löpträna varje dag, men färska rön säger att det är ohälsosamt att springa när man ser ut som mühlegg när man kommer in i värmen igen. Nä det om löpningen var lögn. Jag har väldigt svårt för att springa utan att ta tid, och då får man sällan mersmak när man stapplar in genom dörren några kilometer senare efter att ha haft ständig markkontakt under halvåret innan. Får väl ställa upp i broarna i sommar eller nåt så finns det ett lämpligt mål att sträva mot. Göra comeback efter 2 decennier sen den senaste "springtävlingen" runt forslunds hus på heden.
Det var ändå tider. Jag ville alltid förhandla upp antalet varv minns jag eftersom jag tyckte det var intressant med den taktiska aspekten i långdistanslopp, men taktiken slutade ändå alltid med att petrus ledde i 18 varv med mig som jag tyckte listigt lurpassande strax bakom, varefter jag dom 2 sista varven gjorde en hopplös långspurt i dödens som jag tror aldrig nånsin gick hem, utan vi gick jämt i mål i samma ordning efter ålder. Petrus först, jag tvåa, mårten 3a och erik (om han fullföljde) som siste man. Om kalle och simon var med antar jag att dom också ingick i nämnda ordning.
Nädå löpning jag vet inte. Innebandy kanske. Eller så köper jag ett sånt elchocksbälte och stannar kvar där jag är. Eller bara stannar kvar punkt. Just nu är det iaf -23.

RSS 2.0