hej hej

hej hej. sitter i soffan och har lite ont i magen. det inträffar oroväckande ofta efter att jag har lagat mat. kanske ska prova det där med att stänga lådor som man har i frysen. men det verkar på riktigt onödigt. eller så är det den öppna dumleoboy som jag idag återupptäckte i skafferiet från jag flyttade in som ställer till det. men såna löns det ju inte ens sätta nåt slutdatum på. det är ju sån mat som man kommer äta ur när människan tagit död på sig själv, förutom några stackare som krigar om den kvarvarande dumleoboyen.
annars har jag sjangserat har jag fått höra. jag har också lärt mig vad det ordet betyder. men det verkar riktigt.
jag har också spelat xcom enemy unknown ett par nätter. inte duschat på ett par dar och experimenterat med att ha snus där jag har en blåsa bakom läppen. kanske går allt det hand i hand med sjangserandet.
jag har också sett film. the book of eli. var okej. leaves of grass, var sådär. och 10000 bc (var fruktansvärt dålig, men tjejen i filmen var lite gullig så jag såg pubertalt nog igenom över halva. allt som allt lite pangpang, lite drama med pangpang och lite mammutjakt. men som nån sa dom bästa filmerna kanske är dom där dom pratar om sina känslor och sen efteråt känns det som att man har lärt sig nåt.
i helgen festades det i dagarna två och ikväll har jag lämnat in en uppgift som skulle skrivas. som jag blev ganska nöjd med. eller möjligen mest nöjd med att jag lämnat in något innan sista dagen.
i morgon blir det middag för hela familjen i sandfors. mamma fyller 56. och på lördag kanske jag åker ner till umeå och spelar dator med kusin daniel. det vet jag inte än men det vore trivsamt.
nånting annat händer också just nu i skrivande stund. datorn låter "bopp".................. "bopp"............... "bopp"..... det gjorde den förut idag också sen slutade det. det är som att ha hicka men värre. möjligen är det ett terrorvirus som går ut på att irritera användaren, och är det så har det lyckats. går det ut på att spränga datorn har det inte lyckats än, men händer det har jag nog ändå sagt allt jag vill säga till eftervärlden, förutom att bjuda på den här videon på xcom.

another beautiful day in zamunda

jaha. nä riktigt så fint är det inte. det är mulet. men det regnar inte. jo det gör det ser jag nu. det duggar lite.
slog på en lampa nyss. då gick en säkring. visst var det konstigt. men med tanke på att elen i väggarna har visat sig vara felmärkta och allmänt ogrediga är det egentligen ingen överraskning. förmodligen har min lägenhet sitt eget magnetfält. det skulle förklara de röda linjer som numera alltid ligger i bakgrunden på tvn. och mitt statiska hår.
på tal om elektronik och saker jag tidigare nämnt är flippret nu sålt. skönt var det att bli av med. det lämnade dock ett tomrum efter sig som mer än tidigare påminner om hur rummet, alltså väggarna, egentligen ser ut. gula. men gult är egentligen inte så illa. det är ombonat. och har man ombonat kan man komma undan med väldigt mycket annat i ett rum. tror jag.

RSS 2.0